Diensten

Gegevensbescherming
Meer info

 

Verbouwingen


Durezza is jouw partner voor alle verbouwingswerken om van jouw aangekocht huis terug een thuis te maken waar het gezellig vertoeven is. Zonder de nadelen te ervaren van de aangekochte oudere woning. Uiteraard mits behoud van het karakter van het bestaande pand!

Meer info

 

Leveren en plaatsen van dunne keramische tegels ľ vloer


Durezza is plaatsingsspecialist en biedt jou een onbeperkte keuze aan in dunne keramische vloertegels.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van dunne keramische tegels ľ wand


Wij zijn de vakspecialist voor het leveren en plaatsen van grote dunne keramische wandtegels in keuken, toilet, badkamer of inloopdouche.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van dunne keramische tegels ľ maatwerk


Dunne keramische tegels zijn het product voor de toepassing in jouw maatwerk. Ze zijn krasvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van inloopdouches in tegels


Durezza zorgt ervoor dat jouw inloopdouche in keramiek of moza´ek technisch juist geplaatst is! Zowel op het gelijkvloers als op verdiepingen.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van keramische tegels en XXL-tegels


Durezza is een dynamische en enthousiaste speciaalzaak voor wie op zoek is naar keramische vloer- en wandtegels van stijlvol tot design. Hoogwaardige producten voor het dagelijks gebruik.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van keramische parketimitatie


Wij hebben voor jou een uitzonderlijk mooie keuze aan parkettegels in keramiek geselecteerd en kunnen deze met onze technische know-how bij jou plaatsen!

Meer info

 

Leveren en plaatsen van keramische cementtegels


Keramische cementtegels kunnen zijn de ideale oplossing voor mensen die het karakter van hun bestaande herenwoning wensen te behouden of hun moderne woning een vintage look willen geven.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van moza´eken en Marokkaanse wandtegels


Wij plaatsen met veel plezier moza´eken in glas, keramiek of natuursteen in jouw woning! Tevens bieden wij jou een uitgebreid gamma aan Marokkaanse tegeltjes. Afhankelijk van het gebruik, kunnen wij jou verschillende mogelijkheden aanbieden om de gewenste uitstraling te bekomen.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van keramische terrastegels, ook XXL-tegels


Keramische terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk. Ze bestaan in verschillende afmetingen, kleuren en soorten zodat je trouw kan blijven aan jouw persoonlijkheid.

Meer info

 

Leveren en plaatsen van keramische dakterrassen


Durezza plaatst niet enkel terrastegels op het gelijkvloers maar we kunnen ook jouw dakterras plaatsen! Dit doen we op basis van een tegeldrager systeem.

Meer info

 

Tegeladvies


Durezza Floor Concepts... Wij willen voor jou een aanspreekpunt zijn voor het helpen met het maken van de juiste tegelkeuze! Wij komen bij jouw thuis om de sfeer te kunnen opsnuiven en om zo het beste voorstel van tegels aan jou voor te stellen. Want bij ons gaat functie en emotie hand in hand. En dat alles in een persoonlijk contact!

Meer info