Afspraakmodule

Wij ontvangen graag particulieren en architecten in onze tegelstudio. Gelieve minimum 7 dagen op voorhand een afspraak in te plannen zodat wij voldoende tijd kunnen voorzien om samen met u op zoek te gaan naar een oplossing op maat. Gelieve ook reeds alles wat beslist werd m.b.t. het interieur mee te nemen tijdens uw afspraak zodat we de juiste en passende materialen kunnen uitkiezen.

Maak in de afspraakmodule uw keuze voor een geschikte datum en een tijdstip. Binnen de 24 uur op weekdagen ontvangt u van ons een bevestiging.

Naar aanleiding van de laatste update van de corona-maatregelen, ontvangen we alle klanten op afspraak vanaf maandag 11 mei 2020.
Tijdens het privé-bezoek aan de toonzaal, krijgt u ontsmettende handgel door ons aangeboden. We vragen onze klanten om hun eigen mondmasker bij te hebben.
Omwille van de veiligheidsvoorschriften voorzien wij een bezoek met maximum 2 personen voor een duurtijd van ongeveer 1 uur.

Indien u een afspraak wenst, kan u deze aanvragen in onze afspraken module die u hier vindt.
U kan ook een mailtje sturen naar info@durezza.be of contact opnemen op het nummer 051/700830 (van maandag 4 mei tot en met vrijdag 8 mei zijn wij in de voormiddag bereikbaar)

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info