Bent u op zoek naar een project op maat?

Durezza plaatst exclusieve tegels en creëert keramisch maatwerk voor zowel kleine als grootschalige projecten. Van wastafels voor badkamers, keukenwerkbladen, badkamers, haardwanden, trappen tot vloeren en veel meer. Met bijna 20 jaar ervaring in de industrie heeft ons team het vertrouwen gewonnen van tal van architecten en interieurontwerpers, waar we met plezier mee samenwerken. Evenals van particulieren die op zoek zijn naar productadvies en creatieve ideeën. Ons eigenhandig uitgekozen assortiment tegels en platen is te bekijken in onze showroom. Wij hechten veel belang aan de combinatie van techniciteit en esthetiek. Om uw interieur nog meer op te fleuren, kan u eens grasduinen in de collectie van De Tuin der Kunsten. Op deze online kunstwinkel kan u kijken of de aangeboden authentieke kunst, antiek en decoratie bij de kleur van uw interieur past! www.detuinderkunsten.be.

Trots op onze sterke reputatie

Wij zijn echte keramiekspecialisten. Wij leveren en plaatsen de meest kwalitatieve Italiaanse tegels. Met een grote variëteit is het onze uitdaging om de meest exclusieve, high-end stijlen op te sporen en om aan de behoeften van elke individuele klant te voldoen. Door die constante zoektocht naar het beste op de markt, blijven we op de hoogte van de laatste trends of zijn we die zelfs voor en blijft ons aanbod uniek.

Voor we aan de slag gaan overlopen we het project tot in de puntjes en adviseren we waar nodig

Onze sterke reputatie hebben we te danken aan het zeer bekwame werk van onze vakmannen en de uitstekende service van ons team. Door onze technische kennis over het creëren en plaatsen van keramisch maatwerk gaan we als het ware op een gezamenlijke zoektocht met de klant, leveren we advies op maat en kunnen we bijsturen waar nodig om het gewenste eindresultaat in de stijl naar keuze te behalen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info